• خواندن
  • نمایش تاریخچه
  • ویرایش
 

علی بابائی

ذخیره مقاله با فرمت پی دی اف



علی بابایی در رسته آماد به اسلام خدمت می کرد که در بیست سالگی به شهادت رسید.


۱ - تولد

[ویرایش]

شهید علی بابائی (۱۳۴۷ جامخانه _ ۱۳۶۷ کرمان) متولد روستای زیبای جامخانه شهرستان شهید پرور میاندرودِ استان مازندران است. علی بابائی در خانواده‌ای با ایمان و دوستدار اهل بیت علیه ‌السلام متولد شد، مادرش گلدسته رستمی و پدرش اصغر نام داشت.


۲ - تحصیلات و خانواده

[ویرایش]

علی بابایی در سایه محبت های پدر و مادر پاکدامن و مهربانش دوران کودکی را پشت سر گذاشت و بعد وارد مدرسه شد و به فراگیری تحصیل پرداخت، تحصیلات را در مقطع اول دبیرستان با موفقیت پایان رسانید.شهید بزرگوار مجرد و فرزند چهارم خانواده بود.


۳ - شهادت

[ویرایش]

علی بابائی در ۰۶/مهر/۱۳۶۷ هجری شمسی در منطقه بم / کرمان در درگیری با اشرار شهد شیرین شهادت نوشید و در جوار رحمت الهی جای گرفت. شهید بابائی در مورخه ۱۶/مهر/۱۳۶۷ تشییع و در زادگاهش جامخانه دفن شد. سلام و درود خدا بر روح پاک و مطهرش.


۴ - فراز هایی از نامه ی شهید بابائی

[ویرایش]

رمضان جان ! امیدوارم که این نامه ی بی قابل مرا که از دست اشرار نامرد و قاچاقچیان از خدا بی خبر فرار کرده و به سوی شما یعنی به کوه های پست و بلند سنندج پر می گشاید را پذیرا باشید و با این نامه بی ارزش توانسته ام از حال و هوای شما جویا شوم و "و این نامه توانسته" چهره ی نگران شده ی مرا خوشحال کند. برادر جان الان مدت بیست و نه روز است که ما وارد شهر کرمان شدیم در پنج عملیات شرکت کرده ام... الان از عملیات برگشتم و نامه ی شما را می نویسم.
رمضان جان خدا را شکر کن که بچه های روستایمان پیش شما "جبهه ی سنندج" هستند من فعلا در اینجا تنها هستم البته بچه های مازندران اینجا زیاد هستند و این باعث خوشحالی من شده است. اینجا فقط در عملیات شرکت می کنیم و این کار ماست و دیگر هیچکار انجام نمی دهیم. پسر عمو جان... اگر حال و احوال اینجانب پسر عموی دور افتاده و سرگردان در کوه های بلند کرمان را خواسته باشید به شکر خداوند بزرگ به دعاگویی جان شیرینتان مشغول انجام وظیفه می باشم و هیچ نگرانی ندارم به جز دوری شما.
برای آقایان عسکری بازاری و عین الله بازاری و بچه های دیگری که پیش شما هستند "جبهه ی سنندج" دعا و سلام فراوان می رسانم. رمضان جان دلم برایت خیلی خیلی تنگ شده است و امید دیدار شما را دارم.دیگر عرضی ندارم... مورخ ۱۳۶۶/۱۱/۲۸ "جواب نامه فوری متشکرم".







جعبه ابزار