علی بابا آزرده اسرمی
ذخیره مقاله با فرمت پی دی اف
علی بابا آزرده در سال هفتم جنگ تحمیلی و در بیست و سه سالگی به شهادت رسید.
[ویرایش]
شهید علی بابا آزرده اسرمی (۱۳۴۲ اسرم _ ۱۳۶۵ ام الرصاص) متولد روستای زیبای
اسرم شهرستان شهید پرور میاندرودِ
استان مازندران است. علی بابا آزرده اسرمی در خانوادهای با ایمان و دوستدار اهل بیت علیه السلام متولد شد، مادرش مریم نادمی و پدرش رمضان نام داشت.
[ویرایش]
علی بابا آزرده اسرمی در سایه محبت های پدر و مادر پاکدامن و مهربانش دوران کودکی را پشت سر گذاشت و بعد وارد مدرسه شد و به فراگیری تحصیل پرداخت، تحصیلات ابتدای و راهنمایی را در مولوی اسرم و توحید سورک که در آن زمان روستا بود گذراند و دیپلم را در ره اقتصاد "علوم انسانی" در دبیرستان غفاری / سعدی ساری با موفقیت پایان رسانید.شهید بزرگوار در سال ؟ با خانم حوا حاجیان ازدواج نموده و از ایشان یک پسر "علی" به یادگار مانده است.
[ویرایش]
علی بابا آزرده اسرمی سرباز
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و در
لشکر ۲۵ کربلا و در
رسته توپخانه به اسلام خدمت میکرد که در ۱۳۶۵/۱۰/۰۵ هجری شمسی بر اثر اصابت
ترکش گلوله توپ به ناحیه پشت سر در منطقه
ام الرصاص شهد شیرین شهادت نوشید و در جوار رحمت الهی جای گرفت.
شهید غلامرضا حاجیان به نمایندگی از بنیاد شهید و سپاه به خانواده ما خبر شهادت را به خانواده شهید آزرده داد. علی بابا آزرده اسرمی در مورخه ۱۳۶۵/۱۰/۱۰ در شهر نکا ایت الله لایینی بر پیکر مطهرش نماز خواند و اول در نکا و سپس در اسرم تشییع و در زادگاهش
امامزاده سید حمزه علیه السلام اسرم دفن شد. سلام و درود خدا بر روح پاک و مطهرش.
[ویرایش]
جان های ما امانتی است در نزد ما چه بهتر که این امانت را در راه حق به کار بگیریم و در راه حق نثار کنیم، حق را یاری کنیم... پدر و مادرم شما می دانید که امانتی از امانت های خدا نزد شما بوده ام شما این امانت را خوب نگهداری و تربیت کرده اید و شما باید سرافراز باشید، خداوند بزرگ را شکر کنید که امانت را در راه خدا نثار کرده اید هیچگونه نارضایتی نباید داشته باشید زیرا اگر چیزی را در راه خدا دادی ناراحتی ندارد.
همچنین به شما برادران و خواهران سفارش می کنم در راه خدا قدم بردارید نه برای دنیا..
سفارش دیگر من به خواهرانم رعایت حجاب اسلامی می باشد زیرا من برای حفظ اسلام و ناموس می جنگم...
[ویرایش]
خاطرات خانم مریم نادری "مادر شهید" : زمانی که اولین شهید اسرم که آقای
علی نقی مظفری بود آن شب تا صبح تدارک مراسم تشییع و تدفین کردند و فردای آن روز تمام وقت در خدمت مراسم شهید بود و بعد از آن به سراغ خانواده شهید میرفت. همین کارها را برای
شهید عیسی رضائیان اسرمی انجام داد.