• خواندن
  • نمایش تاریخچه
  • ویرایش
 

حجت الله باقری قهی

ذخیره مقاله با فرمت پی دی اف



بیست و یکم مرداد ۱۳۴۱، در شهرستان تهران چشم به جهان گشود. پدرش صدرالله و مادرش بی بی نام داشت. تا اول راهنمایی درس خواند. سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا (مقدمات) پرداخت. به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت. هفتم مرداد ۱۳۶۱، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش خمپاره شهید شد. مزار او در بهشت زهرای زادگاهش واقع است.

بيســت و يكم مرداد ،۱۳۴۱ در شهرســتان تهران چشــم به جهان گشــود. پدرش صــدراهلل و مادرش بي بي نام داشــت. تا اول راهنمایی درس خواند. سپس به فراگیری علوم دینی و حــوزوی پرداخت. روحانی بود. به عنوان بســيجی در جبهه حضور يافت. هفتم مرداد ،۱۳۶۱ در شــلمچه بر اثر اصابت ترکش خمپاره شهيد شد. مزار او در بهشتزهرای زادگاهش واقع است.

شهيد حجت‌الله باقري قهي در شب نيمه شعبان سال ۱۳۴۱ مصادف با شب ميلاد مولا و مقتدايش صاحب‌الزمان(عج)، در خانواده‌اي مذهبي و زحمتكش در تهران بدنيا آمد و به همين دليل نام حجت‌الله را براي او انتخاب كردند. حجت‌الله در عمليات بيت‌المقدس كه منجر به آزادسازي خرمشهر و خوشحالي قلب امام و امت شد، شركت داشت كه در آن عمليات بر اثر اصابت‌ تركش مجروح شد. ابتدا او را به بيمارستان فاطميه قم آوردند و پس از آگاه شدن پدر و مادرش و با پيگيري آنها به بيمارستان اميرالمؤمنين(ع) تهران منتقل شد. هنوز جراحت عمليات بيت‌المقدس بر تنش بود كه عازم جبهه و شركت در عمليات رمضان شد. هواي خوزستان در تابستان به حد اعلاي گرماي خود رسيده بود و بسيار طاقت‌فرسا شده بود. واقعاًً ماندن در آن شرايط آب و هوايي و جنگيدن، مرد جنگ مي‌خواست كه حجت‌الله خودش را رساند. قبل از شهادت وصيت‌نامه‌اي نوشت که در آن آمده است: «به اميد پيروزي مستضعفين جهان بر مستكبرين جهان و به اميد پيروزي دين خدا بر تمام دين‌هاي ابرجنايتكاران جهان. پدر و مادر عزيزم، اگر اين توفيق نصيبم شد و شهيد شدم به خود ناراحتي راه ندهيد چون من امانتي بودم از طرف خداوند كريم در نزد شما و چه كاري بهتر از اين كه انسان در راه خدا قدم نهد هرچند مي‌داند كشته مي‌شود و اي‌كاش به جاي يك جان امانتي، هزارها جان از خود مي‌داشتم و در اين راه مي‌گذاشتم... برادران عزيز و خواهران گراميم... تا خون در رگ‌هايتان هست از اين انقلاب و جمهوري اسلامي طرفداري كنيد...» آري بيابان‌هاي گرم و تفتيده كوشك، آن هم در ماه مبارك رمضان، ميعادگاه او با معشوقش بود.






جعبه ابزار